Monday, January 30, 2012

Debaran Result.

Salam...

Sungguh ni nak bercerita, sampai blog yg dah x terusik lama pun digodam... Malam ni pukul 12 seantero students UIA akan dpt tgk result masing. Masa ni la semayang semua nak cukup, cakap nak baik2, minta maaf dgn org2 yg even x pernah b'ckap (ya, saya dpt chat dr orang yg x pernah bercakap ngan saya pun, minx maaf...  That makes me wonder, apa salah dia pada saya? haha) Okeh abaikan hipokrit tu. Aku xbiasa ckap saya awak ni. Kecuali la bakal ayah mentua ade kat depan.. Itu lain cerita. hehe..

Masa2 cam ni gak ah tidur x kenyang, mandi x selera, makan x basah. Semuanya serba x kena. Bagi aku, dah lama dah. Sejak seminggu lepas rasa x sedap badan....



Memangla ni bukan exam first aku, tapi berdebar jugak., haha.. WHY? sebab ni la first time aku rasa betul2 study masa exam... Sebelum ni x sgt.. Even SPM pun aku bantai haram je... Xde kesedaran.. haha.. Tapi, exam kali ni memang aku berharap sangat. Banyak kot aku study, and mostly aku rasa boleh jawab. Betul ke salah tu belakang kira. Biar lecturer plak wat post sal ni. Except, Morphology (the study of words structure). Morphology memang aku jawab sambil mulut ternganga, mata terbuntang, pandang kiri-kanan.. haha..

Apa2 pun, whatever happens at 12 am ni, goodluck. And I'm praying for those who read this, hopefully we'll get a flying colors result. And, if Afiq Fisal ever read this, I want you to know that I'm praying for you too. Forget the past, bukak buku baru ea. Let us lead our own ways.

Goodluck people. Thanks for reading. =)

1 comments:

Yaya Zamimi said...

aku singgah sini gemok.

Post a Comment

yg ensem dan cantik....?