Thursday, October 14, 2010

Hantu di i-City !

Lepas tengok link kat wall sorg kwn aku ni, aku pon terkejut! Ada hantu di i-City? adeeiii..

Nak dijadikan cerita, aku pernah la gi i-City ni ngan 5 org kawan aku. Hang-out la.. tidur umah kawan aku kan Shah Alam. Ada la tangkap gambar sket2... Lepas dengar je cerita nih trus aku bukak balik gambar2 tuh. zoom segala ruang yg ada. Saampaaaaiilaaahh ke gammbaaar niiiiii............................
















nampak x? yg bertanduk tuh... aku da bulatkan..
giler ah die nyorok. hampir2 je aku x nampak td...





lepas tuh.. aku usya lagih... oohh ada lagi rupanya!!!!















tu ha!! siap bwk geng skali. geng die agie hebat. siap cekak pinggang,..
ala ala hantu gengster gitu.




aku tatau la ape motif dorg.. mungkin nak cari laki die kot.. antu jantan ade gak.. ni ha aku jupe...



kan kan? ngeri je kan.. x sangka plak bole nampak. da beribu kali aku zoom baru jupe.
skil die garu ketiak pon da tau ni bukan manusia kan?


Akhir kata dari saya, jangan biarkan hidup anda diselubungi misterii........



3 comments:

Yaya Zamimi said...

oit..remuv la linkwithin tuh..x mnjdi da pn.. -.-"

A@roN LoCk said...

siap da...

eDa_sUna said...

ptot la ak xleh bukak....huhuhu

Post a Comment

yg ensem dan cantik....?